Ontwikkelaar Adam Tow bereidt zich voor op een nieuwe app die is ontworpen om te voorzien in wat wordt beschreven als een “… krachtige, aanpasbare en elegante launcher voor ShortCuts op iOS”. Opgesplitst, met de app, LaunchCuts genaamd, kunt u uw snelkoppelingen in mappen ordenen, uw snelkoppelingen sorteren op naam, kleur, pictogram of grootte, en zelfs ‘slimme mappen’ toestaan waarmee u snelkoppelingen op verschillende variabelen, zoals tags, sneltoetsen of geaccepteerde invoertypen.

Elke map die u maakt, kan ook worden aangepast, zodat u het raster van ShortCut-tegels kunt aanpassen, zodat u meer of minder tegels tegelijkertijd kunt weergeven. Dit is ook mogelijk per map, zodat de gebruikersinterface van elke map uniek kan worden weergegeven voor andere mappen.

LaunchCuts heeft ook een ingebouwde zoekmachine als u veel snelkoppelingen hebt en meerdere exemplaren van de LaunchCuts-schermen maken wanneer u Split View of Slide Over gebruikt, hoewel dit alleen voor de iPadOS is. Hoewel sommige van de functies om voor de hand liggende redenen beperkt blijven tot de iPad, ziet de iOS-versie er net zo goed uit en verbetert het wat al beschikbaar is als je een Shortcuts-gebruiker van elk niveau bent.

Adam stelt dat de app in januari wordt gelanceerd, hoewel hij een privé-bèta aanbiedt via TestFlight voor diegenen die geïnteresseerd zijn om hem te testen. Ga naar LaunchCuts.com voor meer informatie en de mogelijkheid om deel te nemen aan het TestFlight-programma