Stemdag : Sept & Oct Community Day

Stemdag : Sept & Oct Community Day

Voor de dag van september en oktober zullen Trainers kunnen stemmen over wat Pokémon zal hebben tussen Charmander, Caterpie, Grimer en Porygon. Elke Pokémon krijgt een exclusieve aanval en zal beschikbaar zijn in hun shiny varianten. Hieronder vindt u een beschrijving van elke Pokémon en hun exclusieve aanvallen.

  • Charmeleon: Evolueer Charmeleon (de geevalueerde vorm van Charmander) om Charizard te krijgen die de Dragon-aanval Dragon Breath kent. Dragon Breath geeft Charizard een snelle aanval die schade uitschakelt en de aanval effectief tegen Dragon-type Pokémon.
Charmander familie
  • Caterie: Evolve Metapod (de geevalueerde vorm van Caterpie) om Butterfree te krijgen die de Vliegende aanval Hurricane kennen. Hurricane biedt Butterfree een krachtige aanval op de aanval om zijn match te versterken tegen Fighting-, Grass-, en Bug-type Pokémon.
  • Grimer: Grimer komt oorspronkelijk in de Kanto regio uit het wild en hatch uit Eieren. Alolan Grimer zal verschijnen in Raid Battles. Evolueer Grimer of Alolan Grimer om Muk of Alolan Muk te pakken die de Fire Punch kennen. Fire Punch zou de eerste vuuraanval zijn die beschikbaar is voor Muk en Alolan Muk, waardoor ze een aanval hebben die niet alleen snel laad, maar ook Steel-type Pokémon raakt voor supereffectieve schade.
  • Porygon: Evolve Porygon 2 (de geevalueerde vorm van Porygon) om Porygon-Z te krijgen die de Normale aanval Tri Attack kennen. Deze aanval zal nieuw zijn in Pokémon GO en, wanneer het wordt gebruikt, zal de kans hebben om de tegengestelde aanval en verdediging van Pokémon te verminderen.

Verdere bonussen en Community Day details zullen later worden aangekondigd.

De winnaars zullen kort na de stemming worden aangekondigd. De Pokémon die tegen het einde van de stemmingsperiode de meeste stemmen krijgt, zal de presentatie van Pokémon zijn op zondag 20 september 2020, de Pokémon die de op twee na meest gestelde stemmen krijgt, zal worden opgenomen in de Community Day van oktober, 17 oktober 2020.

You may also like

Jessie en James Rocket Battles

Jessie en James Rocket Battles

Goed gedaan om de ballonnen van Team GO Rocket op afstand te houden, Trainers. We krijgen bericht dat Jessie en...

Community Day zondag 20 september 2020 – Porygon

Community Day zondag 20 september 2020 – Porygon

De volgende Pokémon GO Community Day zal Porygon bevatten. Door de Pokémon tijdens deze periode (en tot twee uur daarna)...

Heatran keert terug naar Raids

Heatran keert terug naar Raids

Start: Vrijdag, 21 Augustus, om 10:00 PM Locale tijd Einde: Donderdag, 10 September, om 10:00 PM Locale tijd De Fire-...

Dragon Week Timed Research Makeup

Dragon Week Timed Research Makeup

Start: Vrijdag, 21 Augustus, om 8:00 AM Locale Tijd  Eide: Woensdag, 26 Augustus, om 10:00 PM Locale Tijd Vanwege technische...

Back to Top