Incense Day April 2020

Incense Day April 2020

In april 2020 hield Pokemon Go een Incense Day-evenement dat zich richtte op veel verschillende “soorten” Pokemon, zoals Water-type en Grass-type Pokemon. Nu wordt er weer een Incense Day-evenement gehouden op 17 mei!

Op 17 mei van 11.00 tot 17.00 uur lokale tijd zal Incense twee verschillende soorten Pokemon aantrekken: Water-type en Dark-type. Het type Pokemon wisselt tijdens het evenement elk uur heen en weer tussen Water en Dark. Hier is het overzicht:

• 11 a.m. to 12 p.m.: Water-type Pokemon

• 12 p.m. to 1 p.m.: Dark-type Pokemon

• 1 p.m. to 2 p.m.: Water-type Pokemon

• 2 p.m. to 3 p.m.: Dark-type Pokemon

• 3 p.m. to 4 p.m.: Water-type Pokemon

• 4 p.m. to 5 p.m.: Dark-type Pokemon

In een nieuwsbericht zei Niantic, de ontwikkelaar van Pokemon Go, dat Carvanha, een water- en donker-achtige vis-Pokemon, het hele evenement door incense zal worden aangetrokken. Er is ook een kans om de zeldzame Shiny-versie van Carvanha tegen te komen.

Bovendien zei Niantic dat Scraggy tijdens de Dark-type uur de kans krijgt om door incense te worden aangetrokken.

Ten slotte is er als onderdeel van dit evenement een PokeCoin-bundel die je kunt kopen in de in-game Item Shop met drie Incense.

Als je Carvanha of Scraggy Candy wilt inslaan, zorg er dan voor dat je je agenda’s markeert, zodat je dit eendaagse evenement niet mist!

You may also like

Jessie en James Rocket Battles

Jessie en James Rocket Battles

Goed gedaan om de ballonnen van Team GO Rocket op afstand te houden, Trainers. We krijgen bericht dat Jessie en...

Community Day zondag 20 september 2020 – Porygon

Community Day zondag 20 september 2020 – Porygon

De volgende Pokémon GO Community Day zal Porygon bevatten. Door de Pokémon tijdens deze periode (en tot twee uur daarna)...

Stemdag : Sept & Oct Community Day

Stemdag : Sept & Oct Community Day

Voor de dag van september en oktober zullen Trainers kunnen stemmen over wat Pokémon zal hebben tussen Charmander, Caterpie, Grimer...

Heatran keert terug naar Raids

Heatran keert terug naar Raids

Start: Vrijdag, 21 Augustus, om 10:00 PM Locale tijd Einde: Donderdag, 10 September, om 10:00 PM Locale tijd De Fire-...

Back to Top