Grijp Shiny Seedot Tijdens mei Community Day

Grijp Shiny Seedot Tijdens mei Community Day

Een andere aflevering van Community Day: Play at Home Edition word gespeeld deze maand.

In april 2020 hield Pokemon Go een speciaal Community Day-evenement genaamd Community Day: Play at Home Edition. Het evenement (met Abra) duurde langer dan een traditioneel Community Day-evenement en het stelde spelers in staat om een ticket te kopen voor een Special Research-verhaallijn waarmee ze quests konden voltooien om in-game beloningen te verdienen.

In een nieuwsbericht, Niantic, de ontwikkelaar van Pokemon Go, aangekondigd dat deze speciale versie van Community Day is ook gebeurt in mei. Dit is wat je moet weten om je voor te bereiden.

May’s Community Day evenement vindt plaats op 24 mei van 11.00 tot 17.00 uur lokale tijd. Gedurende deze tijd zal Seedot vaker in het wild verschijnen en heb je de kans om Shiny Seedot tegen te komen!

Seedot is een Grass-type Pokemon uit Gen III van het Pokemon universum, en het heeft twee evoluties. In Pokemon Go kun je Seedot ontwikkelen tot Nuzleaf met behulp van 25 Seedot Candy en Nuzleaf vervolgens ontwikkelen tot Shiftry met behulp van 100 Seedot Candy. Wanneer je Nuzleaf ontwikkelt tot Shiftry tijdens dit evenement (of tijdens de twee uur direct na het evenement), zal het leren de strijd beweging Bullet Seed.

Tijdens dit evenement verdien je drie keer de normale hoeveelheid stardust bij het vastleggen van Pokemon, en als je een Incense activeert tijdens dit evenementvenster, blijft het drie uur actief. Buddy Pokemon zal ook in staat zijn om u items, zoals Poke Balls, tijdens dit evenement, zolang ze op de “Great Buddy” niveau of hoger.

Elders moedigde Niantic spelers aan om enkele snapshotfoto’s te maken tijdens dit Community Day-evenement om ‘een verrassing’ te verdienen.

Tot slot zal dit evenement twee verschillende manieren hebben om echt geld uit te geven. Voor een, je kunt de mei – Community Bundle kopen, die een elite snelst ™, 30 Ultra Balls, drie incense en drie gelukseieren bevatten.

Plus, je hebt de optie om €1 uit te geven aan een ticket dat je toegang geeft tot een verslaglijnster genaamd “zie dubbel Deze quest lijn zal je vragen specifieke taken te voltooien in de game – taken om beloningen te verdienen, inclusief drie incense, vijf gouden razz bessen en meer.

You may also like

Jessie en James Rocket Battles

Jessie en James Rocket Battles

Goed gedaan om de ballonnen van Team GO Rocket op afstand te houden, Trainers. We krijgen bericht dat Jessie en...

Community Day zondag 20 september 2020 – Porygon

Community Day zondag 20 september 2020 – Porygon

De volgende Pokémon GO Community Day zal Porygon bevatten. Door de Pokémon tijdens deze periode (en tot twee uur daarna)...

Stemdag : Sept & Oct Community Day

Stemdag : Sept & Oct Community Day

Voor de dag van september en oktober zullen Trainers kunnen stemmen over wat Pokémon zal hebben tussen Charmander, Caterpie, Grimer...

Heatran keert terug naar Raids

Heatran keert terug naar Raids

Start: Vrijdag, 21 Augustus, om 10:00 PM Locale tijd Einde: Donderdag, 10 September, om 10:00 PM Locale tijd De Fire-...

Back to Top